Cautare

2560 de rezultate pentru "membri minori" (4.37 secunde)
Florin Paslaru si Florin Popa au fost suspendati din functiile de membri ai legislativului local pe motiv ca sunt incompatibili cu aceasta functie. ... "Iuda" social-democrat Cum un necaz nu vine niciodata singur, sefii pesedistii s-au trezit vanduti de proprii membri.
Din exces de zel sau nestiinta, presedintele organizatiei judetene, Gheorghe Ciocan, a supus la vot demisia lui Tou, insa cei 93 de membri prezenti au refuzat sa ridice miinile motivind ca o demisie este un act unilateral de vointa si nu trebuie aprobata.
• elaborarea, implementarea, actualizarea politicii si a strategiei institutionale a AMR, impreuna cu membri comisiei de specialitate si cu sprijinul corpurilor profesionale, a secretariatului tehnic si ai celorlalti membri din Comitetul Director;
Membri PSD au fost contactati pentru o solutie imorala. ... Vor fi presiuni asupra unor membri PSD. Sa le spunem oferte, ca sa nu facem pe nimeni sa se simta cu musca pe caciula.
Exista voci care spun ca presedintele sa candideze ca un fel de independent, sustinut de o salba de partide de Dreapta si ONG-uri, dar e o greseala, pentru ca nu vei avea membri in comisiile electorale, ci doar observatori.
Cojocaru va fi inlocuit de Victor Babiuc, ales ieri de catre cei 51 de membri prezenti la reuniunea Colegiului de Conducere a Camerei, dintr-un total de 53 de membri.
La randul sau, Wilfried Martens a precizat ca PPE este deschis pentru primirea de noi membri, dar ca acestia trebuie sa aiba un program compatibil cu al popularilor europeni si a precizat ca partidele romanesti vor putea fi primite ca membri cu drepturi depline numai dupa integrarea Romaniei in UE.
In total, PRM a suferit o pierdere de 9.000 de membri la care se adauga alti o mie de la filiala PRM Iasi care au preferat sa-i insoteasca pe noul drum pe liderii locali, care in majoritatea lor s-au raliat gruparii lui Ciontu.
Atestarea se face ilegal, deoarece ea trebuie facuta de o comisie formata din cinci membri, conform legii, a precizat Razvan Avram.
Ministrul Administratiei si Internelor si vicepresedintele PD, Vasile Blaga, a declarat miercuri seara ca partidul sau era astazi in opozitie, daca Traian Basescu nu castiga alegerile prezidentiale si ca si ceilalti membri ai coalitiei de guvernamant trebuie sa inteleaga acest lucru.
PD poarta discutii cu social democrati Cu toate ca nu cu foarte mult timp in urma afirmase ca organizatia pe care o conduce nu va racola membri ai PSD, Mircea Toader, presedintele Organizatiei Judetene a PD Galati, a declarat ieri ca, in momentul de fata, poarta tratative intense pentru aducerea in barca democratilor a unor alesi locali de coloratura social democrata.
Primul-ministru Calin Popescu- Tariceanu a mentionat luni seara ca le va cere oficial institutiilor abilitate ale statului sa ofere informatiile privind posibilele influente ale unor grupuri economice de interese asupra unor membri ai Guvernului.
La nici citeva zile de la schimbul de replici privind cercurile de interese din jurul unor membri ai guvernului, presedintele revine si-l avertizeaza pe premier ca trebuie sa aleaga:
Presedintii consiliilor judetene, membri ai PSD, se tem ca vor fi scosi pe tusa de Coalitia aflata la Putere prin modificarea actualei Legi a administratiei publice locale.
Procurorii Parchetului instantei supreme i-a gasit nevinovati pe presedintele Biroului Electoral Central si pe ceilalti membri ai fostului BEC, in dosarul deschis ca urmare a plangerii Aliantei PD-PNL, astfel ca au decis neinceperea urmaririi penale in acest caz.
Cei doi au insa sprijinul politic al PD, fiind membri ai acestui partid, si de aceea decizia inlocuirii lor trebuie luata la nivelul conducerii formatiunii democrate. ... „Consider ca este necesara declasificarea informatiilor referitoare la membri ai Guvernului in cadrul Consiliului Suprem de Aparare a tarii.
Dintre liderii locali care si-au schimbat formatiunea politica, primarii PSD erau si presedinti ai organizatiilor din comune, astfel ca „un mare numar de membri si-au exprimat dorinta de a se inscrie in PD, declarandu-se nemultumiti de conducerea judeteana PSD“, dupa cum se precizeaza intr-un comunicat al PD Caras-Severin.
Presedintele Consiliului Judetean Prahova, Florin Anghel, alti 14 primari si opt consilieri judeteni prahoveni, fosti membri PNL, vor trece la Partidul Democrat.
In urma alegerilor, la care au participat 108 membri cu drept de vot, Dumitru Gheorghe Tamba a fost ales presedinte cu un numar de 70 de voturi.
a€žDe multe ori, ca sa spui lucrurile in ordine si ca, in acelasi timp, ele sa poata sa circule catre masa de membri ai unui partid, in cazul de fata, o poti face intr-o maniera epistolaraa€œ, a mentionat Severin.
google-analytics.com